Jak zmieni─ç nazw─Ö u┼╝ytkownika dla Snapchata? Post─Öpuj zgodnie z tym przewodnikiem

Sta┼éo si─Ö to dla nas wszystkich: zak┼éadasz nowe konto i jako swoj─ů nazw─Ö u┼╝ytkownika wybierasz pierwsz─ů rzecz, jaka przychodzi Ci do g┼éowy, a potem zdajesz sobie spraw─Ö, ┼╝e to by┼é b┼é─ůd. Je┼Ťli zdarzy┼éo Ci si─Ö to na Snapchacie (lub po prostu chcesz nowej to┼╝samo┼Ťci), mamy z┼ée wie┼Ťci: Snapchat nie zezwala u┼╝ytkownikom na zmian─Ö nazwy u┼╝ytkownika z powodu problem├│w z bezpiecze┼ästwem. Ale nie wszystko stracone: wyja┼Ťniamy, co zrobi─ç, aby zmieni─ç nazw─Ö u┼╝ytkownika dla Snapchata.

Jak zauwa┼╝amy, jest jedna rzecz, kt├│r─ů mo┼╝esz zrobi─ç, aby zmieni─ç sw├│j wygl─ůd na Snapchacie: aplikacja pozwala zmieni─ç nazw─Ö, kt├│r─ů wszyscy widz─ů, gdy wysy┼éasz snapy i publikujesz historie. Dobra wiadomo┼Ť─ç jest taka, ┼╝e ÔÇőÔÇőbardzo ┼éatwo to zmieni─ç. Z drugiej strony wi─Ökszo┼Ť─ç kontakt├│w nie widzi Twojej nazwy u┼╝ytkownika, wi─Öc zmiana ÔÇ×przyci─ůganiaÔÇŁ u┼╝ytkownika jest skuteczniejsza w ka┼╝dym przypadku.

ZMIE┼â NAZW─ś U┼╗YTKOWNIKA DLA SNAPCHAT

Aby zmieni─ç nazw─Ö na bardziej atrakcyjn─ů, otw├│rz aplikacj─Ö, kliknij ikon─Ö swojego profilu; nast─Öpnie kliknij swoj─ů obecn─ů nazw─Ö, kt├│ra znajduje si─Ö tu┼╝ pod twoim Snapcode; Pojawi si─Ö okno z opcj─ů zmiany imienia: wpisz swoj─ů now─ů nazw─Ö i naci┼Ťnij Zapisz, aby zako┼äczy─ç.

CO SI─ś DZIEJE, GDY ZMIENISZ SWOJE NAZW─ś W SNAPCHAT?

Teraz, gdy zmieni┼ée┼Ť swoje imi─Ö, Twoi znajomi zobacz─ů je, gdy wy┼Ťlesz im snap lub gdy spojrz─ů na twoj─ů histori─Ö (r├│wnie┼╝ gdy nowi znajomi ci─Ö szukaj─ů). Nikt nie zostanie powiadomiony o zmianie twojego imienia i nie ma limitu czasu, jak cz─Östo mo┼╝esz dokona─ç zmiany, w przeciwie┼ästwie do innych aplikacji spo┼éeczno┼Ťciowych. Dlatego mo┼╝esz dowolnie zmienia─ç swoj─ů to┼╝samo┼Ť─ç tyle razy, ile chcesz.

JE┼ÜLI NAPRAWD─ś CHCESZ ZMIENI─ć NAZW─ś U┼╗YTKOWNIKA …

Je┼Ťli jeste┼Ť ca┼ékowicie zdeterminowany, aby zmieni─ç swoj─ů nazw─Ö u┼╝ytkownika i nie wystarczy zast─ůpi─ç nazw─Ö, kt├│r─ů widzisz, istnieje tylko jeden spos├│b: musisz usun─ů─ç swoje konto i zacz─ů─ç od zera. Pami─Ötaj, ┼╝e je┼Ťli pod─ů┼╝ysz t─ů drog─ů, twoja nazwa u┼╝ytkownika zostanie usuni─Öta na zawsze. Nikt, nawet ty, nie mo┼╝e ju┼╝ z niego korzysta─ç. Z drugiej strony b─Ödziesz musia┼é ponownie doda─ç wszystkich znajomych, a wszystkie zapisane migawki znikn─ů.

Zalecenia redaktora