Launch ÔľĚ Czas uruchomienia Rainbow Six Siege Ember Rise

Po otrzymaniu bardzo cicho, Ubisoft w ko┼äcu zareagowa┼é, ilekro─ç mogli┼Ťmy spodziewa─ç si─Ö operacji Rainbow Six Siege Bucket Rise. Zostanie wydana 11 wrze┼Ťnia, jutro, kiedy ta historia zostanie wyemitowana, a dla deweloper├│w zosta┼éa oficjalnie wydana dok┼éadnie w czasie premiery, aby czeka─ç przed rozpocz─Öciem gry.

Gra Bucket Rise zosta┼éa wyemitowana 11 wrze┼Ťnia o 8:00 PDT / 11: 00 EDT / 16: 00 BST na wszystkie platformy PC, w tym Steam i Uplay. Gracze korzystaj─ůcy z konsoli wejd─ů nieco wcze┼Ťniej – poczekaj, a┼╝ zobaczysz PlayStation 4 o 6:00 PDT / 9:00 EDT / 2:00 PM BST, a Xbox One uruchomi si─Ö o 7:00 PDT / 10:00 EDT / 15: 00 BST.

Data premiery Bucket Naik zajmie co┼Ť wi─Öcej ni┼╝ tylko wys┼éanie nowego operatora i przerobienie mapy kana┼éu. Wczoraj Ubisoft ujawni┼é wiele zmian r├│wnowagi, kt├│re mia┼éy miejsce w ramach Bucket Ride, w tym najlepszych fan├│w Fuze i Warden – mo┼╝esz sprawdzi─ç link, aby uzyska─ç szczeg├│┼éowe informacje o tym, co si─Ö zmieni┼éo.

Przyklejone notatki Embera Naika by┼éy wcze┼Ťniej potrzebne, aby┼Ťmy mogli uzyska─ç bardziej praktyczn─ů wersj─Ö Poszukiwania Terroryst├│w; innymi s┼éowy, nigdy wi─Öcej bombowc├│w. Wkr├│tce zobaczymy wszystkie szczeg├│┼éy dotycz─ůce tego, co si─Ö zmieni┼éo.

Tymczasem liczba graczy Rainbow Six Siege trafionych w┼é├│knem regularnie osi─ůga nowe kamienie milowe. Niedawno dotar┼éo do 50 milion├│w graczy, wspomaganych przez regularne bezp┼éatne testy, ale wci─ů┼╝ jest to interesuj─ůce przedsi─Öwzi─Öcie dla strzelc├│w inwigilacyjnych.

INFO

Czas premiery Rainbow Six Siege Bucket Rise: jutro rozpocznie si─Ö nowy sezon

5 (100%) 1 Wybierz